The Great Belgian Songbook
Muziek > Concerten
DONDERDAG
24
FEBRUARI

Donderdag 24 februari 2022

Van 20u30 tot 22u00

The Great Belgian Songbook

Nijverheidskaai 7

9900 Eeklo

€18

Basistarief: 18,00 €; - 26 jaar: 12,90 €

Prille dertiger Jo Hermans is een geweldig muzikant en een durver. Zijn trompet en bugel zijn te horen van Balthazar tot Raymond van het Groenewoud en van Clouseau tot DAAN. De Kempenzoon is een supertalent van wie we het beste nog mogen verwachten. The Great Belgian Songbook is een variant op ‘Great American Songbook’, de fameuze collectie van Amerikaanse standards uit de dagen voor de opkomst van rock-‘n-roll.
Hermans maakt een aantal Belpoptoppers tot nationaal erfgoed. Het zijn naoorlogse, bekende en minder bekende nummers met een verhaal. ‘La chanson des vieux amants’ van Jacques Brel krijgt de funk van Quincy Jones, ‘Martine’ van Louis Neefs swingt enkele versnellingen hoger en ‘Somebody That I Used to Know’ van Gotye wordt hedendaags klassiek.
The Great Belgian Songbook is een begeesterende trip door de nationale muziekgeschiedenis. Gebracht met schwung, lef, enthousiasme en humor.

HET NIEUWSBLAD *****
The Great Belgian Songbook is een stomend prestigeproject van Jo Hermans om duimen en vingers van af te likken. Daar kunnen ze zelfs over de grote plas enkel jaloers naar kijken.

met: Jo Hermans (bugel, trompet), David Thomaere (toetsen), Jean-François Assy (cello), Marc Bonne/Dré Pallemaerts (drums)

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker