Knuffelturnen voor peuters - vijfdelige reeks
Sport
ZONDAG
24
OKTOBER

Zondag 24 oktober 2021

Za 2 oktober 2021 - Za 30 oktober 2021

Geen tijdstip beschikbaar

Knuffelturnen voor peuters - vijfdelige reeks

Kerkeblokken 7

2560 Nijlen

€52.5

Per les betaal je 10,50 euro voor deelname van kind en (groot)ouder; verzekering via Gezinssport Vlaanderen inbegrepen. Wie lid is van de Gezinsbond, krijgt 10 euro spaarkorting op de volledige lessenreeks, op de lidkaart geplaatst, tijdens de lessenreeks zelf.

0496 99 25 45

Knuffelturnen is een plezierige manier van bewegingsopvoeding. Deze reeks richt zich op peuters van 1,5 tot 2,5 jaar, samen met één van hun (groot)ouders. De relatie tussen peuter en (groot)ouder staat hierbij centraal. Het samen bewegen, voelen, genieten en ontspannen is het uiteindelijke doel. Knuffelturnen is gebaseerd op de bewegingspedagogiek van Veronica Sherborne.

Je volgt het knuffelturnen als één lessenreeks van vijf sessies (telkens met één begeleidende (groot)ouder per deelnemer - die mag wisselen tijdens de reeks). De reeks start op 2 oktober 2021 en eindigt op 30 oktober 2021. Er mogen maximum 8 duo's kind/(groot)ouder deelnemen. De sessies knuffelturnen worden gegeven door een erkende begeleider van Gezinssport Vlaanderen. Tijdens het ‘knuffelturnen’ wordt gewerkt aan de motorische, cognitieve, emotionele en sociale ontwikkeling van het kind. Het kind leert sociaal zijn en omgaan met anderen. Door de omgang met anderen leert het rekening houden met en zich aanpassen aan de andere en leert het vertrouwen opbouwen. Het ontdekt nieuwe dingen en krijgt een positiever zelfbeeld (‘Kijk, wat ik al kan!’). Het leert ook luisteren, begrijpen en opdrachten omzetten in bewegingen. Knuffelturnen heeft een positieve invloed op de (groot)ouder-kind relatie. Inschrijven via mail ([email protected]) - na inschrijving krijg je een bevestiging van inschrijving en een uitnodiging tot betaling.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker