de KOE - De man die zijn haar kort liet knippen II
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
ZATERDAG
30
APRIL

Zaterdag 30 april 2022

Van 20u30 tot 22u00

de KOE - De man die zijn haar kort liet knippen II

Nijverheidskaai 7

9900 Eeklo

€16

Basistarief: 16,00 €; - 26 jaar: 11,50 €

Na ‘The Godfather’, ‘The Terminator’ en ‘The Dark Knight’ is er eindelijk de sequel op ‘De man die zijn haar kort liet knippen’. In de originele voorstelling, geïnspireerd door het boek van Johan Daisne, komen een man en een vrouw samen in een restaurant. Het is 2004: Harvey Weinstein is nog een succesvolle producent, de term ‘mansplaining’ bestaat nog niet, hoesten in de openbare ruimte is nog onschuldig. De man is een schrijver, de vrouw een actrice. Ooit waren ze verliefd, maar de angst om alles kapot te maken stond hun liefde in de weg.
Bijna twee decennia later komen ze elkaar weer tegen, in een wereld waarin niets nog onaantastbaar is. Oude zekerheden wankelen op broze fundamenten. Niet alleen de personages gaan de confrontatie aan; de spelers van de KOE onderzoeken het geheugen van hun gezelschap, gaan in gesprek met hun verleden en hun eigen repertoire.
Wie de originele voorstelling niet zag, moet zich geen zorgen maken. ‘De man die zijn haar kort liet knippen II’ is een fonkelnieuwe stuk die geen voorkennis vereist, wél ouderwetse goesting.

DE THEATERKRANT ****
Een knappe pas-de-deux van twee spelers die mooi aan elkaar gewaagd zijn en spelenderwijs het beste bij elkaar naar boven halen.

van, met: Natali Broods, Peter Van den Eede, Willem de Wolf

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker