Bachbloesems basis
Evenementen
ZONDAG
9
JANUARI

Zondag 9 januari 2022

Van 13u30 tot 17u00

Bachbloesems basis

Dorp 9

9280 Denderbelle (Lebbeke)

€65

Basistarief: 65,00 €

Werken met de Bachbloesems is je richten op je ‘gevoelswereld’. Hoe voelen we ons, wat voelen we? Hoe reageren we? En vooral waarom reageren we zo? Door de kracht van de Bachremedies komen we weer in harmonie en vrede met onszelf. Wanneer we geestelijk in evenwicht zijn, zullen we ons lichamelijk ook goed voelen. Want ziekte is vaak het laatste stadium van ons geestelijk onevenwicht.
Wanneer je last hebt van angsten, onzekerheid, overbezorgdheid, beïnvloeding, eenzaamheid en/of moedeloosheid en je blijft worstelen met deze emoties en stemmingen dan kunnen de Bachbloesemremedies veel voor je betekenen.
De Bachbloesems helpen licht te brengen op sterke verlammende emoties zoals onzekerheid, angst, jaloezie, en zijn antagonistische deugd te ontwikkelen. Waar bijvoorbeeld moed en vertrouwen worden ontwikkeld, zal angst verdwijnen. Harmonie en bijgevolg een positieve levensinstelling is het resultaat.
Bachbloesems kennen geen bijwerkingen, zijn niet verslavend en belemmeren de werking van andere geneesmiddelen niet. Bachremedies zijn door iedereen te gebruiken, van baby tot ouderling.
Ze zijn ook heilzaam voor dieren en planten

Tijdens deze namiddag maak je kennis met filosofie van dokter Bach en zijn Bachbloesemremedies.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker