GEANNULEERD: Jasper Posson - Vastbenoemd
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 23 april 2021 (van 20u00 tot 22u00)

/

GEANNULEERD: Jasper Posson - Vastbenoemd

Aartrijkestraat 6

8820 Torhout

Jasper Posson was jarenlang vast benoemd ambtenaar, maar geen zorgen: zijn grappen werken wel. In zijn eerste avondvullende voorstelling heeft hij het over zijn drie vaste benoemingen.

De eerste vaste benoeming kreeg hij van zijn ouders, in de vorm van een voornaam.

De tweede kreeg hij van de overheid, in de vorm van een contract dat nooit kon eindigen.

De derde kreeg hij van zijn vriendin, in de vorm van een jawoord en een contract dat hopelijk nooit zal eindigen. Maar zeg nooit nooit natuurlijk...

Jasper Posson is de winnaar van de Lunatic Comedy Award 2017, en was finalist van Humo’s Comedy Cup 2018. Hij speelde eerder al het voorprogramma van Alex Agnew, Bas Birker en Michael Van Peel. Voorjaar 2019 maakte hij zijn televisiedebuut in ‘Is er een dokter in de zaal’ op VRT. Hoog tijd voor een kennismaking met het grote publiek dus.

Deze vrolijke dertiger lacht met alles en iedereen: verzuurde politici, ongelukkige dolfijnen en Antwerpenaren die zichzelf te serieus nemen. En soms, als ze niet in de zaal zit, lacht hij ook een klein beetje met de vreemde gewoontes van zijn vriendin. Maar echt maar heel soms hoor.

In de pers
Gisteren waren dat Tom Lenaerts en Nora Gharib versus Alex Agnew en zijn collega-comedian Jasper Posson. Die was de minst bekende van de vier kandidaten, maar wel de meest gevatte.
De Standaard over 'Is er een dokter in de zaal?'

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker