A Canzone 'e Partenope - Bel Ayre // Nieuwe Datum
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 12 januari 2020 (van 15u00 tot 15u00)

Zondag 9 mei 2021 (van 15u00 tot 15u00)

/

A Canzone

H. Spilleboutdreef 1

8800 Roeselare

€16

Basistarief: 16,00 €; Abonnementsprijs: 14,00 €

051/265700

Het concert van 12/1/2020 wordt - door onvoorziene omstandigheden - verplaatst naar zondag 9 mei 2021. Wie reeds een ticket heeft, wordt persoonlijk gecontacteerd. Tickets van 12/1/2020 blijven geldig voor de nieuwe datum. Bel Ayre is een opmerkelijke nieuwkomer in het muzieklandschap. Op de muziek van het ensemble valt moeilijk een label te plakken: luisterliedjes tussen klassiek, jazz en levenslied in. Pretentieloos en recht uit het hart.
Bel Ayre betekent “mooi lied”. Het ensemble ontstond rond sopraan Lieselot De Wilde en gitarist Peter Verhelst. Lieselot is klassieke zangeres, Peter speelt wereldmuziek en jazz.
Met ‘A Canzone ‘e Partenope’ laat het duo de mooie Sirene Partenope terug aan het woord in een fijnzinnige selectie Canzoni Popolari Napolitane. De liederen zijn gekozen uit een repertoire dat reikt van de 12de eeuw tot nu. Zoete melodieën worden afgewisseld met rauwe protestsongs, volkse verhaaltjes met nobel smachten, authentieke traditionele muziek met kunstliederen.
“Een zonnige en tegelijk intens melancholische plaat! De muziek vloeit als een gesprek op een zomeravond, zonder dat het enige moeite lijkt te kosten. Iets zegt ons dat dit duo nog lang niet uitverteld is.” ****De Standaard

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker