Fulco
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 3 september 2021 (van 20u30 tot 23u00)

/

Fulco

Dikkebusstraat 234

8951 Dranouter

€16

Basistarief: 16,00 €

De Nederlandstalige popplaat waarvan Fulco Ottervanger (o.a. BeraadGeslagen, De Beren Gieren) al tien jaar wist dat ze er moest komen. De Gentse Nederlander verzamelde al die tijd krabbels en woorden.

Hij groeide op in Brussel en heeft Nederlandse roots. Ottervanger begon op jonge leeftijd cello, gitaar en piano te spelen, alsook eigen muziek te schrijven. Aan het conservatorium van Gent studeerde hij jazz piano bij Erik Vermeulen en hedendaagse compositie bij Frank Nuyts. Onder zijn eigen projecten vind je naast het elektroakoestisch pianotrio De Beren Gieren ook de krautpop-groep STADT terug en het elektronisch getinte en grenzeloze experiment van BeraadGeslagen.

In 2019 kwam hij als FULCO naar buiten als Nederlandstalige singer-songwriter. Hij gaat graag samenwerkingen aan met mensen uit andere disciplines zoals schrijvers, dichters, tekenaars, dansers en filmmakers.

Ondertussen schreef en zong hij alle mogelijke versies van zijn eigen nummers. Hij trok eropuit, zocht en bleef zoeken, en wist waar hij wilde zijn toen hij er eindelijk belandde. Denk aan kleurrijke synths en lekkere drummetjes. Veel melodie en ja, zelfs postpunk. Met voorbeelden als Alabama Shakes en Mac DeMarco. Het resultaat: een plaat die vele wegen bewandelt.


______

CORONAGARANTIE
Mocht een optreden of activiteit van Muziekcentrum Dranouter niet kunnen plaatsvinden, dan krijgen tickethouders automatisch hun geld teruggestort. Zo is er voor jou geen enkele reden om geen tickets aan te kopen!

De concertzaal van Muziekcentrum Dranouter is 100% coronaproof, volledig in lijn met het veiligheidsprotocol. Wij zorgen voor voldoende ruimte en afstand en voor alle nodige preventiemaatregelen. Muziekcentrum Dranouter voorziet alle locaties in het gebouw van alle nodige veiligheidsvoorzieningen. We volgen de adviezen van de overheid nauwgezet op en sturen bij indien nodig.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker