Meskerem Mees
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 27 mei 2021 (van 20u15 tot 22u30)

/

Meskerem Mees

schouwburgplein 14

€16

Basistarief: 16,00 €

Meskerem Mees, een grande dame van eenentwintig uit Merendree, neemt je bij je nekvel en laat je niet meer los. Met een stemgeluid zo puur als bronwater, haar akoestische gitaar en decellovan haar buddy Febe,tovert ze haar gelaagdeen zorgvuldig opgebouwde songs om tot zoete earcandy. Haar melodieën blijven hangenen derefreinen zetten zich als weerhaken in je vast.Met haar debuutsingle ‘Joe’ verovert Meskeremmedio 2020 de ether en àlle harten. ‘Joe’ stoomt direct doortot deeerste plaatsin De Afrekening van Studio Brussel.Ook toonaangevende buitenlandse media als Consequence of Sound (USA)en FIP Radio (Fr) vallen als een blok voor de jonge Oost-Vlaamse.Een mooie reeks zomerconcerten volgt en in het najaar breekt ze definitief door tot het grote publiek met haar vaak onherkenbare maar geniale covers in het vrijdagse ochtendblok van Michèle Cuvelier op Studio Brussel.Begin volgend jaarbrengt een eerste clubtour haar langs de mooiste zalen van België, en voor het najaarvan 2021mag je alvast beginnen uitkijken naar een betoverend debuutalbum.A star is born.
Meskerem Mees won op zondag 18 oktober in de AB in Brussel HUMO’s Rock Rally. 
De vakjury loofde Meskerem Mees voor  haar talent. "Meskerem mees wint Humo’s Rock Rally 2020 omdat ze er qua puur talent onmiskenbaar bovenuit stak. Van podiumpresence over songs tot stem en gitaarspel: een zelden gezien solo-talent. Een andere winnaar had gekund, in een andere editie, maar in 2020 konden we niet om Meskerem Mees heen", klinkt het bij de jury.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket online of telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker