Zomerbubbels met Admiral Freebee en Noémie Wolfs
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 12 augustus 2021 (van 19u00 tot 22u00)

/

Zomerbubbels met Admiral Freebee en Noémie Wolfs

Dorp 22

9810 Nazareth

€29

Basistarief: 29,00 €

Admiral Freebee – de charismatische bard die ons classics schonk als ‘Rags ’n Run’ en ‘Nothing Else To Do’ – is terug. But not as we know him. Een vervelende armblessure – de huisarts was formeel: té hard gerockt – dwong Tom Van Laere zijn gitaar tijdelijk aan de wilgen te hangen. Aldus stortte de Admiraal zich op ergonomisch verantwoorde keyboards, drumcomputers en allerhande elektronica. Het heeft zijn creatief proces verrijkt en diepgang gegeven zonder dat hij zijn ware aard verloochent.
Het levensbeschouwelijk mijmeren is de Admiraal nog niet verleerd en ook zijn warme, melancholische stemgeluid is nog geheel intact. Zo klinkt zijn nieuwe EP ‘Don’t Follow Me, I’m Lost’ ondanks – of juist dankzij – de nieuwe sound volledig vertrouwd en toch als nooit tevoren. Admiral Freebee betreedt nieuw muzikaal gebied, maar hij oogt allerminst verloren


Noémie Wolfs, gedurende vijf jaar de stem van Hooverphonic, kwam in ’16 met haar eerste soloplaat ‘Hunt You’. Een plaat met eigenzinnige en sterke popmuziek met een ietwat kwetsbaar randje. Noémie Wolfs bracht op haar 2de album in ’19 een nieuwe sound die zijn signatuur haalt uiteen experiment met invloeden uit allerlei genres.‘Lonely Boy’s Paradise’ werd warm onthaald bij het grote publiek met successingles als ‘OnThe Run’ en ‘Wake Me Up’ die ze samen met haar andere songs voorstelde in een uitverkochte AB Club. Een show die werd bestempeld als ‘zwoelste comeback van het jaar’ en zowel de plaat als de show konden tellen op een hoog aantal sterren in diverse reviews.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker