WK Tijdrijden - Fandorp Damme
Sport
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 19 september 2021 (van 10u00 tot 20u00)

Maandag 20 september 2021 (van 10u00 tot 18u00)

Dinsdag 21 september 2021 (van 14u00 tot 18u00)

Woensdag 22 september 2021 (van 14u00 tot 17u00)

/

WK Tijdrijden - Fandorp Damme

Damse Vaart-Zuid

8340 Damme

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Ontdekking en beleving staan centraal tijdens de passage van de tijdritten van het wereldkampioenschap (WK) wielrennen door Damme van 19 tot en met 22 september 2021. Damme-centrum is immers een officieel WK-dorp!

Kom Wout, Remco en alle andere wielerhelden aanmoedigen tijdens hun passage langs ons fandorp of geniet van hun prestaties op ons reuzescherm. Ook onze randactiviteiten voor jong en oud dompelen iedereen onder in de wielergekte, met fietsen op rollen, een coureur-kapsalon, een sapjesmachine aangedreven door (je raadt het al)...
Onze bar en foodtrucks zorgen ondertussen voor de nodige bevoorrading en met een optreden van Mr. O & The Havanas eindigt de zondag nog op een waar wielerfeestje.

Coronamaatregelen
Het Fandorp is op zondag een CST-evenement en die dag dus enkel toegankelijk met een COVID SAFE TICKET (CST) en bewijs van identiteit. Van maandag tot woensdag is een CST niet nodig want dan beperken we het aantal bezoekers tot max. 400 personen.

Toegang fandorp
Het fandorp is toegankelijk via Damse Vaart-Zuid en via het kleine wandelpad langs het Zuidervaartje (toegang via Kerkstraat). Volg de signalisatie!

Bereikbaarheid Damme-centrum
Het centrum van Damme is voor en tijdens de wedstrijd het gemakkelijkst bereikbaar met de fiets. Er zijn fietsparkings in de tuin van Huyse de Grote Sterre en op een grote weide aan het einde van de Burgstraat. Damme-centrum wordt om veiligheidsredenen door de organisatie en de politie 1 uur voor de wedstrijd afgesloten voor alle autoverkeer.

Evenementenparking
Komt u zaterdag of zondag met de wagen naar Damme-centrum, gebruik dan de evenementenparking in de Pijpeweg. Een gratis shuttlebus brengt u naar het centrum. De shuttlebus rijdt enkel op zaterdag van 9 tot 14 uur en op zondag van 10 tot 20 uur, passage om de 20 minuten.

De parking Damme-Oost wordt op zaterdagvoormiddag en op zondag voorbehouden voor de bewoners van het centrum en de medewerkers van de horeca en de organisatie.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker