III-ième - Jan Jaap van der Wal
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
ZATERDAG
29
JANUARI

Zaterdag 29 januari 2022

Van 20u00 tot 22u00

III-ième - Jan Jaap van der Wal

Kunstlaan 5

3500 Hasselt

€24

Basistarief: 24,00 €; +65: 24,00 €; -25: 24,00 €; ABO6 : 0,00 €; ABO10 : 22,00 €

Jan Jaap van der Wal werd een tijd geleden stapelverliefd op Vlaanderen. In De nieuwe Belg vertelde hij dan ook in geuren en kleuren over zijn crush. Vol liefde ontdekte hij onze streekgerechten, ons gevarieerde landschap en de typische Vlaamse gewoontes. Waarschijnlijk verblind door zijn roze bril, kon hij maar geen genoeg van Vlaanderen krijgen…

In Schoon (CCHA, 2018) transformeerde de initiële verliefdheid tot echte liefde. Vastberaden om een echte Vlaming te worden verhuisde hij zelfs naar Antwerpen!

Maar mooie liedjes duren nooit lang… In III-ième ontdekken we dan ook de eerste barsten in de relatie (die nog steeds vurig is, maar de eerste irritaties beginnen nu toch op te duiken). Tja, zo gaat dat… Tijd om er eens over te praten!

III-ième is het laatste luik in deze trilogie waarop hij de gebeurtenissen in Vlaanderen vakkundig fileert en ons trakteert op zijn bedenkingen en visie. Prille verliefdheid evolueerde tot intense liefde, maar nu is Jan Jaap op zoek naar een passend evenwicht. Na een passage in Hasselt, komt dat zeker in orde!

tekst & spel Jan Jaap van der Wal / © Janita Sassen
janjaapvanderwal.nl

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker