Online Zwangerschapsyoga
Opleidingen & Workshops > Gezondheid & Sport
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Wo 21 april 2021 - Wo 26 mei 2021

/

Online Zwangerschapsyoga

Meerlenhoflaan 89

2660 Hoboken (Antwerpen)

€75

Basistarief: 75,00 €

Dit is een reeks van 6 weken zwangerschapsyoga (75 euro).
Deze reeks is reeds begonnen, maar LOSSE LESSEN volgen is nog steeds mogelijk. Je kunt dus ook in de lopende reeks instromen. Dan is de prijs 15 euro per les. Neem direct contact met de lesgever Ines Rothmann voor meer informatie via [email protected] / 0484.900.794.

Deze reeks zwangerschapsyoga helpt je om vitaliteit, draagkracht en veerkracht doorheen je zwangerschap op te bouwen. Je krijgt een inleiding tot veilige zwangerschapsyogaoefeningen zodat je je beter in je vel kunt voelen tijdens de zwangerschap en die zwangerschapskwaaltjes helpen verminderen. Tevens biedt deze reeks je de gelegenheid om de transformerende tijd van zwangerschap en bevalling te gebruiken om mindfulness, ademhalings- en massagetechnieken te leren. De lessen zijn gespekt met veel tips & trucs die nuttig zijn als voorbereiding op je bevalling.

Aan het eind van de reeks vertellen deelnemers vaak dat ze een rustigere, positievere kijk op de bevalling hebben ontwikkeld en het gevoel te hebben van “in je eigen kracht te staan”, met meer zelfvertrouwen om eigen keuzes te maken en met meer moed, vreugde en empowerment uitkijken naar de bijzondere ervaring van arbeid en bevalling.

De reeks zwangerschapsyoga is een fijne aanvulling op andere prenatale consultaties of andere voorbereidingscursussen rond arbeid en bevalling bij de vroedvrouw.
Voorkennis van yoga of mindfulness is niet vereist.

Lesdata: 6 woensdagen - > 24 feb, 3+10+17+24+31 maart.
Meer info: Heb je vragen of bedenkingen, neem contact op met de lesgeefster Ines Rothmann via [email protected], 0484.900.794 of via www.lava.yoga.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker