Heropening exporuimte kunstkring Gesigneerd
Kunst & Cultuur > Tentoonstellingen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 11 september 2021 (van 13u00 tot 18u00)

Zondag 12 september 2021 (van 13u00 tot 18u00)

Zaterdag 18 september 2021 (van 13u00 tot 18u00)

Zondag 19 september 2021 (van 13u00 tot 18u00)

/

Heropening exporuimte kunstkring Gesigneerd

Baalsebaan 287

3128 Baal (Tremelo)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Na anderhalf jaar sluiting omwille van de covidcrisis, heropent de expositieruimte van kunstkring Gesigneerd in september weer zijn deuren. Flor Hermans zal de spits afbijten en geeft de eerste tentoonstelling in exporuimte 't Zand sinds maart 2020.

Deze alom gekende Tremelonaar is medeoprichter, ex-voorzitter en actief lid van kunstkring Gesigneerd. Flor is autodidact tekenaar en kunstschilder. Voor zijn vaardigheden in het beeldhouwen volgde hij 20 jaar geleden lessen aan de kunstacademie te Aarschot, onder leiding van Roland Rens. Zijn talent is te bewonderen op verschillende publieke plaatsen in Tremelo; 'De messenvechter' en 'Damiaan' staan respectievelijk voor en in het gemeentehuis, beeldengroep 'De geboorte' komt u tegen op het plein voor de bibliotheek. Ook buiten Tremelo staan er werken van hem, zoals 'De generatiebrug' aan het rusthuis 'Heilige Familie' in Heist Op Den Berg.

Op deze tentoonstelling krijgt u de recentste werken van deze animalier te zien. Zo mogen we Flor Hermans wel noemen, met zijn realistische weergave van allerhande dieren, uitgewerkt in beelden uit brons of acrylaathars, en ook afgebeeld op doek of paneel in een combinatie van acrylverf, olieverf en oliepastel.

Benieuwd naar de nieuwste werken van Flor Hermans, kom dan zeker eens langs op de weekends van 11 / 12 & 18 / 19 september, telkens van 13 tot 18 uur

http://www.kunstkringgesigneerd.be
http://www.florhermans.be

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker