Mouchette - Arne Sierens
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
WOENSDAG
15
DECEMBER

Woensdag 15 december 2021

Van 20u15 tot 20u15

Mouchette - Arne Sierens

schouwburgplein 14

€18

Basistarief: 18,00 €; -26 jaar: 6,00 €; UiTpas-tarief (enkel voor houder van een UiTpas met sociaal tarief.): 3,60 €

‘Mouchette’ veroverde in 1990 binnen- en buitenlandse podia en zette Arne Sierens als auteur op de kaart. De tekst werd in 1990 bekroond met de Nederlands-Vlaamse Toneelschrijfprijs en de SABAM-prijs.
Sinds die oerversie van ‘Mouchette’ heeft Sierens zich drie decennia verder een weg gebaand: eerst als auteur, later ook als regisseur en uiteindelijk als volbloed theatermaker. Sierens grijpt een scharniermoment in zijn artistieke loopbaan aan om ‘Mouchette’ opnieuw voor het voetlicht te brengen. Drie decennia later beleeft ‘Mouchette’ haar tweede première: een remake met verregaande ingrepen in inhoud en vorm. 
Sierens werkt hiervoor samen met zijn geliefde actrice Anemone Valcke en Wouter Bruneel en voegt live muziek van flamencogitarist Myrddin De Cauter en avant-gardegitarist Jean-Yves Evrard toe. 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket online of telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker