De wondere wereld van... Engels om de hoek
Actie & Avontuur > Reizen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Ma 5 april 2021 - Vr 9 april 2021

/

Groenveldstraat 46

3001 Heverlee (Leuven)

€179

Basistarief: 179,00 €

Engels dicht bij huis
In alle CLIPformules gaan leren, actie en plezier hand in hand. De taalacademie Engels is hier zeker een mooi voorbeeld van. Het is een vijfdaagse externaatsformule in Leuven. Ideaal voor jongeren die liever thuis slapen en een perfecte opstap naar een residentiële taalvakantie achteraf.

We openen de deuren om 8u00. Na een uurtje opvang starten we met de taalateliers. ’s Middags eten we samen ons lunchpakket op. In de namiddag wisselen we knutsel- en sportactiviteiten af met andere animaties, zoals een leuke quiz of zingen. Tijdens deze activiteiten is het taalaspect nog altijd aanwezig en herhalen we de aangeleerde kennis van de voormiddag. Om 16u00 eindigen de activiteiten maar voorzien we opnieuw een uurtje opvang, tot en met 17u00. De laatste dag is er om 15u30 een toonmoment voorzien voor de ouders. Dit zal ongeveer een half uurtje duren.

CLIP taalvakanties vzw is door de overheid erkend als landelijke jeugdorganisatie. Daarom krijgen ouders van kinderen tot en met 13 jaar een fiscaal attest ter waarde van € 13,70/dag. Dat is mooi meegenomen!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker