Schrijvers op zondag - Christophe Vekeman
Kunst & Cultuur > Literatuur
ZONDAG
31
OKTOBER

Zondag 31 oktober 2021

Van 10u30 tot 12u00

Schrijvers op zondag - Christophe Vekeman

Willem Lambertstraat 10A

1930 Zaventem

€7

Basistarief: 7,00 €

Met Schrijvers op zondag schotelen CC en Bib De Factorij je een flinke portie leesplezier en een zondags ontbijtje voor. Christophe Vekeman (°1972) schreef onder meer de romans Een uitzonderlijke vrouw, Marie, Hotel Rozenstok en Mensen als ik, alsook een biografie over countryzanger Johnny Paycheck. Onder de titel Leven is werk zijn vele van zijn essays, reportages en interviews verzameld die hij in de loop der jaren publiceerde.

Hij is een van de meest gevraagde en gesmaakte schrijvers op de Vlaamse en Nederlandse literaire podia, waar hij voornamelijk poëzie brengt, bijvoorbeeld uit zijn bundels Señorita’s en Dit is geen slaapkamer meer nu.

Hij heeft een wekelijkse boekenrubriek in het Klaraprogramma Pompidou. Eveneens voor Klara maakte hij samen met Lies Steppe enkele jaren geleden het negendelige Hillbilly Fever, waarin hij de luisteraar warm maakte voor countrymuziek in al zijn facetten. Zijn zestiende boek, getiteld Cruise, verscheen in 2019. PERS “In zijn nieuwe roman Cruise gooit Christophe Vekeman (46) alle trossen los. Hij stuurt veertien dolgedraaide personages op een zesdaagse bezinningscruise op de Noordzee. ‘Ik vind de medemens soms vertederend, maar meestal ridicuul.” – lees meer op De Morgen Interview met Christophe Vekeman in HUMO

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker