Het prachtige panorama van het Nieuw Transfogebouw
Evenementen > Rondleidingen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 20 juni 2021 (van 10u00 tot 14u00)

/

Het prachtige panorama van het Nieuw Transfogebouw

Transfostraat 15

8550 Zwevegem

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Voor het Festival van het Landschap opent het Nieuw Transfogebouw voor het eerst zijn deuren na een renovatieperiode van een volledig jaar. De bezoeker krijgt een sneakpeek in dit volledig gerestaureerde erfgoed. Na de zomer zullen innovatieve bedrijfsleiders hier hun intrek nemen.
De vijfde verdieping wordt uitzonderlijk open gesteld. Daar krijg je immers een adembenemend panoramisch zicht over het landschap. De gids neemt je mee in de tijd en vertelt hoe deze oude elektriciteitscentrale haar stempel op het landschap heeft gedrukt. Daarna bezoek je de Machinezaal en leer je alles over de elektriciteitsproductie in “Den Ellentriek”. Wist je dat de centrale voor de eerste straatverlichting en verwarming in Zwevegem heeft gezorgd?
We sluiten af met een aperitiefbiertje in De Circus Brouwerij. Daarna spring je op jouw (vooraf gereserveerde) tandem of fiets - al dan niet met een rijk gevulde picknickmand - richting Avelgem om volop van het namiddagprogramma te genieten. Surf naar www.transfozwevegem.be voor bijkomende activiteiten en nog meer details.

De activiteit wordt beperkt tot 10 deelnemers per groep

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker