Restaurant
Eten & Drinken
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Do 12 augustus 2021 - Zo 29 augustus 2021

/

Restaurant

Lange Steenstraat 14

9000 Gent

€35

Basistarief: 35,00 €

Zeven kunstenaars openen een restaurant in Kunsthal Gent. Van 12 t/m 29 augustus wordt er van donderdag t.e.m zondag eten geserveerd.
Kom genieten van deze unieke restaurantervaring!

Restaurant wordt gerealiseerd door Lore Snauwaert in nauwe samenwerking met een groep kunstenaars. Van het kweken van de groenten tot de installatie die de keuken vormt, het meubilair, het servies en het eten zelf: alles is door lokale kunstenaars gemaakt.

Restaurant: Lore Snauwaert, Balder Wyverkens, Bert Villa, Lukas Hanoulle, Orlando Gruwez, Sofie Steegen (keramiek), Toon van Kets (champignons)

+ guests: John Snauwaert (muziek), Hannes Legrand (costume design),...

Kunsthal Gent is in augustus geopend van donderdag t/m zondag. Tijdens de tentoonstelling wordt zichtbaar hoe de spanning in de keuken toeneemt en zie je een experimenteel restaurant achter de schermen. Er wordt dan geen eten geserveerd! Krijg je er honger van? Reserveer een plaats voor de avond: de tentoonstelling gaat dicht en Kunsthal Gent verandert in een wel heel speciaal restaurant.

Reserveren en vooraf betalen kan online (knop bovenaan) of aan de balie van Kunsthal Gent. Plaatsen zijn beperkt, wees er snel bij.


We werken met seizoensgebonden producten, die recht van het veld komen. Het viergangenmenu is dus variabel van week tot week.

U wordt verwend met twee voorgerechten, een hoofdgerecht en een dessert. Daarbij bieden we u een drankje naar keuze aan (rode wijn/ witte wijn/ bier/ non-alcoholisch drankje). Indien u meer consumpties wenst, kunnen deze betaald worden in Restaurant zelf (Payconiq).

Voor deze performance en het menu betaalt u 35€.

Elke reservatie is om 19u, maar u bent niet strikt gebonden aan deze tijd. Vanaf dan bent u welkom in Restaurant. Laat ons gerust weten in de info als u later zou zijn.

Indien u uw reservering niet digitaal wenst te maken, kan u aan de balie in Kunsthal Gent met cash of bankcontact betalen. Uw reservatie gaat in vanaf het moment van de betaling.

Voor vragen: [email protected]

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker