Kids With Buns + Mia Porter
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 8 augustus 2021 (van 20u00 tot 23u00)

/

Kids With Buns + Mia Porter

Komvest 45

8000 Brugge

€17

Basistarief: 17,00 €; Voorverkoop: 14,00 €

Vloedgolf wil de muzikale grens tussen Nederland en België openbreken voor jonge artiesten. Dit door hen in de kijker te zetten, advies te geven en zelf speelkansen aan te bieden in beide landen. Tijdens MOODS! presenteren we samen met Vloedgolf drie double-bill avonden met fris talent van boven en onder de moerdijk.

KIDS WITH BUNS
Kids With Buns is de band van Marie Van Uytvanck (21) en Amber Piddington (19). Hun frisse en radiovriendelijke muziek balanceert netjes tussen melancholie, kracht en kleur en wekt met nuchtere onbevangenheid een gevoel van geborgenheid op. De groep wordt dan ook wel eens vergeleken met London Grammar, Phoebe Brigders en Girl in Red.

Live zorgt de dynamiek tussen Marie en Amber, mooi verdeeld over sfeervolle gitaren en een uniek-ontwapenende, androgyne stem, voor dé ideale zomeravond soundtrack. Maar Kids With Buns gaat ook diep en schuwt de belangrijke maatschappelijke thema's niet. Zo schreef de groep een nummer over seksuele intimidatie voor de hulplijn 1712.

MIA PORTER
Na de halve finales van Humo's Rock Rally 2020 en hun overwinning in de Nieuwe Lichting 2021 zijn Kids With Buns klaar om door te breken. Onthoud de naam!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker