Programmeren in JavaScript, HTML en CSS met CodeFever in Aarschot - E-Riders ...
Opleidingen & Workshops
ZATERDAG
23
OKTOBER

Zaterdag 23 oktober 2021

Za 25 september 2021 - Za 18 december 2021

Geen tijdstip beschikbaar

Programmeren in JavaScript, HTML en CSS met CodeFever in Aarschot - E-Riders ...

Pastoor Dergentlaan 220

3200 Aarschot

€275

Basistarief: 275,00 €

Stroop je mouwen op want vanaf nu begint het echte werk!
We bouwen zelf een eigen website en gaan voor het eerst aan de slag met een van de bekendste programmeertalen ter wereld: JavaScript.

In de eerste helft van de reeks zullen we helemaal zelf een website maken met HTML en CSS. Hoe cool is dat? Een eigen website die je aan iedereen kan tonen. Aan je (groot)ouders, vrienden, de buurman, de slager..

Daarna is het tijd voor JavaScript. Dat is de taal waarmee Google en Facebook zijn gebouwd. Dus je begrijpt het al: met JavaScript kan je heel veel maken!

Om JavaScript visueler te maken, gebruiken we de micro:bit als hardware. Hiermee leren we ook meteen hoe we de programmeertaal kunnen toepassen in een hardwareomgeving. De micro:bit wordt gebruikt in zowel Level 1 als Level 2 van de e-Riders.
We herhalen ineens de gekende programmeertechnieken en -concepten in JavaScript (sequentie - decompositie - iteraties - conditionele logica - signalen - variabelen).

Indrukwekkend, toch?

Voor deze reeks is voorkennis nodig. Je kind moet minstens de volgende concepten beheersen: decompositie, sequentie, iteraties (3 lussen), conditionele logica, signalen, variabelen, methodes en parameters, lijsten, coördinaten, negatieve getallen en scrolling.

Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt. Is je kind jonger dan 14? Dan krijg je een fiscaal attest van 13,70 euro per les. Per reeks van 10 lessen maakt dat een totaal fiscaal voordeel van 137 euro.

Wil je liever alles online doen op eigen tempo? Check dan onze online lesreeksen in zelfstudie met 90 euro korting. Opgelet: hiervoor is geen fiscaal voordeel beschikbaar.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker