GEANNULEERD - Stef Bos - Tijd
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Dinsdag 25 mei 2021 (van 20u00 tot 21u30)

/

GEANNULEERD - Stef Bos - Tijd

€24

Basistarief: 24,00 €; Basistarief Rang 2: 21,00 €; Basistarief Rang 3: 15,00 €; Basistarief Rang 4: 12,00 €; Jongerentarief (t.e.m. 25 jaar) Rang 1: 12,00 €; Jongerentarief (t.e.m. 25 jaar) Rang 2: 10,50 €; Jongerentarief (t.e.m. 25 jaar) Rang 3: 7,50 €; Jongerentarief (t.e.m. 25 jaar) Rang 4: 6,00 €


Er zijn zo van die artiesten die de voorbije decennia een bijzondere band opbouwden met onze jarige Koninklijke Stadsschouwburg. Op dat lijstje kon Stef Bos zeker niet ontbreken. Hij vond het zelf ook meer dan tijd om nog eens naar Brugge af te zakken, zelfs in die dwingende mate dat hij meteen zijn nieuwe cd die titel meegaf. ‘Want op een dag dan ben je grijs, en je wordt wat je verzwijgt. Tijd om te gaan leven …’, schreef Stef ons.
 
Een nieuwe verzameling songs vormde de basis voor een feestelijke voorstelling over levenslust en fantasie. Met in het achterhoofd het credo van de jaren zeventig als vertrekpunt: verbeelding aan de macht. In het geval van Stef Bos meteen ook een vrolijke poging om het kind in elk van ons wakker te kussen.
 
Kortom, een avond die zich aandient als een kleurrijke optocht van onbezoedeld optimisme.
 

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker