Workshop ErfgoedApp
Opleidingen & Workshops
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 24 juni 2021 (van 19u30 tot 21u30)

/

Workshop ErfgoedApp

Online 8

8900 Ieper

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

ErfgoedApp is dé tool om museumbezoeken, historische sites en/of erfgoedwandelingen in jouw gemeente te verrijken met beelden, audio, augmented reality en gamification.

Op 24 juni (19u30 - 21u30) organiseren we een actieve workshop waarin we de mogelijkheden van de app zullen verkennen. We gaan na hoe de technieken van ErfgoedApp in de praktijk werken en hoe jij ze kan gebruiken binnen jouw werking/organisatie. Deze workshop zal digitaal plaatsvinden.

Voor de workshop dien je te beschikken over een laptop of pc met camera en micro en een smartphone waarop je de app zelf kan raadplegen. Installeer best al even op voorhand ErfgoedApp op je telefoon en probeer hem al eens uit bij jou in de buurt!

De workshop zal bestaan uit een basisintroductie van de app. We gaan de omgeving van de ErfgoedApp-editor verkennen en leren hoe we zelf content kunnen toevoegen (bv. tekst, foto’s, filmpjes, audiofragmenten…) voor het maken van een basisparcours (bv. wandeling of fietstocht).

Tijs Goethals (archivaris Poperinge-Vleteren) en Sien Demasure (educatieve dienst Yper Museum) vertellen jou hoe zij met de ErfgoedApp aan de slag gingen.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker