Mooneye - Het Depot
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Woensdag 30 juni 2021 (van 20u00 tot 23u00)

/

Mooneye - Het Depot

Martelarenplein 12

3000 Leuven

€11

Basistarief: 11,00 €

Okselfrisse, licht melancholische indiepop/folk voor fans van Kevin Morby, Neil Young, Fleet Foxes en Roy Orbison.

Naar aanleiding van de inperking van COVID-19 wordt dit concert verplaatst naar 30 juni 2021. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier.

Tickets koop je per bubbel van 4 personen. Eén bestelling = één bubbel. Jouw bubbel bestaat uit de personen waarmee je tickets hebt aangekocht. Het is na het bestellen niet meer mogelijk om bubbels samen te voegen. Onze concerten vinden plaats in een 100% coronaproof kader. Lees hier meer over de richtlijnen voor het publiek.

--

Tijdloze songs. Warme melodieën. Refreinen die je niet loslaten. Een gouden stem. Ziedaar het zwaarste wapentuig in het uitgebreide arsenaal van Mooneye, nom de plume van Michiel Libberecht. Nog maar net 25 jaar, maar klaar om met zijn songschrijftalent op zijn minst de Lage Landen te veroveren.

De ‘Mooneye EP’ die vorig jaar verscheen bij het Belgische Mayway Records, was meer dan een schot voor de boeg. Libberechts okselfrisse, licht melancholische indiepop/folk sprong meteen in het oor, en vergelijkingen met Kevin Morby, Fleet Foxes én de almachtige Roy Orbison werden bovengehaald.

Optredens als support van onder meer Great Lake Swimmers, Intergalactic Lovers, Chuck Prophet en Novastar maakten duidelijk dat Mooneye ook live als een magneet werkt. Libberecht en zijn strakke liveband barsten van de podiumprésence en brengen een concertzaal in geen tijd op temperatuur.

In januari 2019 werd tijdens een spannende media-happening Mooneye met ‘Thinking About Leaving’ bekendgemaakt als winnaar van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker