Een duik in samenzang o.l.v. Margot De Ridder
Opleidingen & Workshops
DONDERDAG
3
FEBRUARI

Donderdag 3 februari 2022

Donderdag 3 februari 2022 (van 19u30 tot 22u00)

Vrijdag 4 februari 2022 (van 19u30 tot 22u00)

Vrijdag 11 februari 2022 (van 19u30 tot 22u00)

Van 19u30 tot 22u00

Een duik in samenzang o.l.v. Margot De Ridder

Driekoningenplein 15

9820 Merelbeke

€36

Basistarief: 36,00 €; Niet-Merelbekenaar: 45,00 €; Jongere (18 / -26 & student) Merelbekenaar: 20,00 €; Jongere (18 / -26 & student) niet- Merelbekenaar: 25,00 €

Benieuwd of samen zingen iets voor jou is? Al bedreven in samenzang, maar zin om dat eens in een andere context te doen?

Onder leiding van docente Margot De Ridder ervaar je in drie avonden hoe leuk samen & meerstemming zingen is. Verwacht je aan pop en lichte muziekstijlen! Een kort traject, waarin vooral gefocust wordt op zangplezier, maar ook gewerkt wordt aan gehoortraining en verschillende koorvormen.

Niveau of ervaring is niet van belang, iedereen vanaf 16 jaar met goesting om te zingen is welkom. Kennis van notenleer is niet nodig, maar kan uiteraard van pas komen.

Margot De Ridder behaalde haar masterdiploma jazz- en lichte muziek aan het conservatorium te Gent. Ze componeert voor en zingt in verschillende bands, waaronder 'Les Bandits' en ‘Whisper Party’. Al als jonge spruit liet ze zich in met zingen, dansen en acteren, in TV-series en musicals. Haar interesse in jazz- en popmuziek groeide en zingen werd stilaan haar favoriete bezigheid. Margot geeft graag les en helpt leerlingen te ontdekken wat ze in hun mars hebben.

Binnen de Ateliers Muziek van Cultuurhuis Merelbeke kun je naast korte reeksen ook lange trajecten volgen: individuele muziek- of zangles, notenleer, pop- en jazzharmonie, samenspel. De Ateliers zijn uniek door hun ongedwongen karakter én de mogelijkheid om zelf je lessenpakket samen te stellen. Enkel instrumentles, alleen samenspel of graag een mix: jij kiest!
Ontdek het volledige aanbod op cultuurhuis.merelbeke.be/ateliers-muziek

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker