Opvoeden, het grote loslaten
Evenementen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 22 april 2021 (van 20u00 tot 22u00)

/

Nollekensstraat 5

2910 Essen

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Je kinderen opvoeden valt niet altijd mee. Het kan als ouders best wel een uitdaging zijn om rustig te blijven en te schakelen in het moment. Als bijvoorbeeld je kind niet met zijn bestek wil eten of weer niet luistert. Of dat je had uitgekeken naar een gezellige middag met je gezin dat helemaal anders loopt. Je kinderen zitten elkaar in de haren en je partner moppert op je. Ook weet je af en toe niet waar je goed aan doet. Laat je je kind alleen naar school fietsen? Kun je de kinderen een half uurtje thuis laten terwijl jij boodschappen doet? Er komt veel op je af als ouders en dat vraagt regelmatig van je dat je iets loslaat. Loslaten in de zin van anders met je kind of de situatie omgaan. Doe je dat niet dan is de kans groot dat je boos wordt, uit je slof schiet, teleurgesteld of verdrietig bent of je een ‘slechte’ ouder voelt. En dat laatste is helemaal geen fijn gevoel.

Wat je deze avond kunt verwachten:
• Opvoeden is ook loslaten, inzichten en tips hoe je je kind en jezelf meer ruimte kan geven om te groeien en te genieten
• Drie redenen waardoor je regelmatig strijd hebt met je kind(eren) en/of dat je jezelf een ‘slechte’ ouder voelt door hoe je reageerde op je kind
• Praktische tips om in de dagelijkse hectiek van je gezin meer te kunnen loslaten waardoor er meer rust, gezelligheid en verbinding is.
Deze lezing wordt gegeven door Eline Weijers. Vanuit haar praktijk Ouderschap vanuit je Hart begeleidt en inspireert zij ouders om op te voeden zonder straffen en zonder belonen. Als je als ouders je macht durft los te laten kun je dieper en echter verbinden met je kind. Juist ook op momenten van strijd of discussie.
Begeleiding: Eline Weijers

Locatie: DC'tGasthuis,Nollekensstraat5, Essen

Deze vorming is gratis.
Inschrijven via mail naar [email protected] of bellen naar 03/633 99 05, met vermelding van je naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker