Zomer-Surf-Kamp (Windsurfen)
Sport > Zwemmen & Watersport
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Ma 19 juli 2021 - Vr 23 juli 2021

/

Zomer-Surf-Kamp (Windsurfen)

Eglegemweg z/n

2811 Hombeek

€160

Basistarief: 160,00 €

Nog nooit gewindsurft?!?! Dan moet je deze zomer bij ons zijn. Tijdens de grote vakantie draait onze windsurfschool twee maanden lang op volle toeren en staat ze open voor iedereen. Met aangepast & recent surfmateriaal kunnen jongeren vanaf 10 tot 16 jaar leren windsurfen. Dit alles onder deskundige begeleiding van onze monitors; allen in het bezit van hun diploma 'initiator windsurfen' of hoger.

WSC Alleman (divisie windsurfschool) is door de VYF (Vlaamse Yachting Federatie) erkend als surfschool, met een bijkomende vermelding voor onze jeugdwerking! Wij zijn daardoor ook internationaal erkend door de I.S.S.A. (International Sailing Schools Association). Het kwaliteitslabel van de VYF houdt in dat de windsurfschool beantwoordt aan een hele resem voorwaarden op het vlak van veiligheid, surfmateriaal, accommodatie, cursusmateriaal, verzekeringen,scholing van de lesgevers, enz.

Na een cursus van een week hebben de meeste kandidaten voldoende ervaring om alleen te kunnen surfen. Wij voorzien opvang vanaf 08.25 tot 17u.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker