Speelpleinwerking: Enne Daarmee Pasta
Actie & Avontuur > Reizen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Ma 5 juli 2021 - Vr 9 juli 2021

/

Speelpleinwerking: Enne Daarmee Pasta

Kloosterstraat 71D

2880 Bornem

€4

Basistarief: 4,00 €

Een groot bedrijf wil een megashoppingcentrum aanleggen maar heeft daar de grond van de Pizzeria voor nodig. De eigenaar wil niet verkopen. Pastaoorlog… De mensen van het grote bedrijf doen er alles aan om de pizzamaker te overtuigen, maar dan ook alles...

De speelpleinwerking is een initiatief waar kinderen zoveel mogelijk hun vakantie kunnen beleven. Wij organiseren speelpleinwerking tijdens alle vakanties behalve tijdens de kerstvakantie. Samen met de animatoren probeert de jeugddienst de kinderen een leuke vakantie te bezorgen. Een vakantie waarin niets moet en alles mag

Speelplein tijdens Corona

De speelpleinwerking is er voor alle kinderen vanaf 5 jaar van maandag 05 juli tem vrijdag 20 augustus 2021. Anders dan anders is dat je hiervoor deze vakantie wél moet inschrijven.

Je schrijft in voor een hele dag.
Je kan je kind(eren) enkel brengen tussen 8 en 9.30 uur. Afhalen kan vanaf 16.30 uur en graag voor 17.30 uur. Kinderen blijven dus ‘s middags op het speelplein eten.
We vragen ook om de kinderen een drinkbusje mee te geven dat door ons wordt bijgevuld.
Uiteraard voorzien wij alles om de nodige hygiëne te garanderen.
Alle activiteiten vinden plaats op domein Kloosterheide: de tieners (VeryOldPeople) hebben hun eigen plek in Voppejaanland, en de kinderen vanaf 5 jaar kunnen reserveren in Zaallandia en Tentopia. Spreek gerust af met andere ouders in welk speelpleinland je kind gaat spelen.
De tieners zijn alle jongeren vanaf geboortejaar 2008. Wie geboren is in 2009 mag kiezen of hij/zij bij de lagere schoolkinderen of bij de VOP’s deelnemen.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker