Kleuterbewegen wordt Multimove
Sport
ZONDAG
24
OKTOBER

Zondag 24 oktober 2021

Za 2 oktober 2021 - Vr 31 december 2021

Geen tijdstip beschikbaar

Kleuterbewegen wordt Multimove

Nieuwstraat 72

1730 Asse

€45

1 losse reeks (10 momenten) 35 €(leden) 45 €(niet-leden)Volledig schooljaar (30 momenten) 100 € (leden) 125 €(niet-leden)Verzekering inbegrepen

02 000 00 00

Op een speelse manier aan de hand van Multimove, kinderen prikkelen om hun motorische vaardigheden verder te ontwikkelen en te bevorderen.

Tijdens uitdagende bewegingssituaties in de Multimove lessen komen de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden aan bod. Deze zijn: dribbelen, glijden, heffen en dragen, klimmen, roteren, slaan, springen en landen, trappen, trekken en duwen, vangen en werpen, wandelen en lopen, en zwaaien. Stuk voor stuk basisvaardigheden die een kind op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te prikkelen en bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu en later zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd. De fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal om op latere leeftijd sport specifieke vaardigheden te leren. Multimove onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling en kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport- en bewegingsparticipatie. Plezierbeleving staat hierbij centraal. Via [email protected] (lagere school) of [email protected] (kleuters)

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker