Naomi Vercauteren Vioolworkshop
Evenementen
ZATERDAG
11
DECEMBER

Zaterdag 11 december 2021

Van 13u00 tot 16u00

Naomi Vercauteren Vioolworkshop

Malta z/n

3960 Bree

€15

Basistarief: 15,00 €; Bent u tickethouder voor de avondvoorstelling, dan betaalt u slechts: 5,00 €

Qua aantal snaren is juffrouw Vercauteren Naomi (Naomi Vercauteren Trio, Transpiradansa, WÖR) net iets bescheidener dan Philip Masure. Waar de muzikant zes snaren nodig heeft, doet de muzikante het met vier. We willen the battle of the sexes hier niet aanwakkeren of aan stemmingmakerij doen … Laten we to the point komen: terwijl Philip naarstig snaren plukt met zijn ‘klasje’, strijkt Naomi de stok in een folk-viool-workshop.

Naomi verwierf de afgelopen tien jaar naam en faam in de folkwereld. Heden ten dage speelt ze in The Ghent Folk Violin Project, Brisk, Room13 Orchestra en is ze freelance barokvioliste. Naomi geeft vioolles aan diverse kunstacademies en is een graag geziene gastdocente op workshops in binnen- en buitenland.

Tijdens de Breese workshop laat ze Ierse tunes, balfolk en traditionele melodieën door ritmische begeleidingen, dubbelsnarenspel en linkerhandversieringen tot leven komen. Aan het begin van de workshop leert ze melodieën op gehoor aan. Elke deelnemer dient al enkele jaren zijn instrument te bespelen. De melodieën variëren van stijl, van gemakkelijk tot moeilijk, van traag tot snel, …

Benodigdheden: instrument, schrijfgerei en opnameapparaat.

Bent u tickethouder voor de avondvoorstelling dan betaalt u slechts € 5,00 voor deze workshop, in het andere geval € 15,00.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker