SHOWAVOND met LES FILLES DE MALINES
Muziek > Concerten
ZATERDAG
23
OKTOBER

Zaterdag 23 oktober 2021

Van 19u00 tot 2u00

SHOWAVOND met LES FILLES DE MALINES

Jekerstraat 59

3700 Tongeren

€15

Basistarief: 15,00 €

Op zaterdag 23 oktober 2021 om 20.00u (deuren 19u00) organiseert de Vlaamse Federatie Personen met een Handicap Tongeren, voor de 16 de maal, een spectaculaire showavond in zaal Volksontwikkeling, Jekerstraat 59 te Tongeren. Wij nodigen u graag uit voor deze 5-sterren-avond met Les filles de Malines.
Les filles de Malines is de meest gevraagde cabaretgroep in Vlaanderen en brengt een zeer gevarieerd spektakel. U kunt ze ook volgen op facebook.
Wie nog steeds denkt dat travestieshows vulgair of platvloers zijn, zal na deze avond zeker zijn of haar mening herzien. Met hun prachtige kostuums, luxueuze glitterjurken, unieke hoeden met kilo’s pluimen, exclusieve haartooien en hun professionele aanpak tonen de vijf acteurs ons dat ook dit genre klassenvol kan gebracht worden. Zij brengen zowel hedendaagse pop als klassieke shownummers en de komische noot ontbreekt evenmin. Creativiteit, originaliteit én vernieuwing zijn hun kernwoorden. Pure klasse, plezier en kwaliteit staan garant voor een onvergetelijke voorstelling. De inkom bedraagt 20,00 € aan de kassa en 15,00 € in voorverkoop (café 't Hoekje - De Voorzorg– Stationsbuffet – Café Gerechtshof - bestuursleden VFG-Tongeren )
Wij hopen u te mogen begroeten op deze speciale avond

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker