Zomer in Retie: picknick met NBRSKA N LOEWAK (in kader van Vlaanderen Feest!)
Evenementen > Circussen & Kermissen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 4 juli 2021 (van 11u00 tot 15u00)

/

Zomer in Retie: picknick met NBRSKA N LOEWAK (in kader van Vlaanderen Feest!)

Passtraat 14

2470 Retie

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Met een zeer uitgebreid oeuvre aan genres, bereikt dit muzikale duo uit Mol een breed publiek. Met de combinatie zang en gitaar maken ze van elk nummer uit hun repertoire een herkenbare, maar unieke cover. Met een streepje mondharmonica en hier en daar een lijn backingvocal zijn hun stukken eigen en herkenbaar voor het vaste publiek. In de toekomst willen ze in hun setlist graag eigen nummers afwisselen met jazz, pop, blues en country covers.

PICKNICK OP ZONDAG
deuren open om 11.00 u. – aanvang optreden om 12.00 u.

Na de noodgedwongen pauze van vorig jaar zijn we verheugd om in 2021 opnieuw een mooi programma voor Zomer in Retie te mogen aankondigen. Al zal het evenement uiteraard ook volgens de geldende protocollen georganiseerd worden. Maar laat dat de feestvreugde vooral niet afremmen!

Het concept is wellicht nog helemaal vertrouwd: op zondag kan je je dekentje in de pastorietuin uitgooien voor een heerlijk optreden. Op woensdagavond kan je in openlucht een filmtopper meepikken. Het evenement blijft helemaal gratis.

Bestel een heerlijk lunchpakket met ambachtelijke en lokale producten
Ook dit jaar zorgt Christels Keuken voor een vers, puur, duurzaam en regionaal/lokaal getint lunchpakket dat je naar wens kan samenstellen. De keuze gaat resoluut naar gezonde en biologische producten vol smaak. En dit zonder bewaarmiddelen, smaakstoffen en geurversterkers.

Maak je keuze uit verschillende wraps, salades (pasta, quinoa, groenten), quiches … Bestel je picknickpakket uiterlijk om 16.00 u. op de donderdag vóór de picknickzondag. Indien de weersvoorspellingen er niet te best uitzien, kan de bestelling geannuleerd worden tot vrijdag 11.30 u. Je menu is verpakt in composteerbaar materiaal (incl. bestek, servetten). Drank is niet inbegrepen in het pakket.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker