Schoolvoorstelling Sofie Degrande & Dylan Marey - De mens, een beest!
Muziek > Concerten
DONDERDAG
9
DECEMBER

Donderdag 9 december 2021

Van 13u30 tot 14u30

Schoolvoorstelling Sofie Degrande & Dylan Marey - De mens, een beest!

Stationsstraat 22

8340 Sijsele

€12

Basistarief: 12,00 €; - 25 jaar, EDC, Groepen: 9,00 €; Vroegboekkorting tem 11/09/21: 9,00 €; Leerlingen: 3,50 €

Een bever, hyena, hooiwagen, slak, kwal en een kat, stuk voor stuk dieren met een boeiend levensverhaal. De verschillende dieren vertellen hun verhaal en telkens zal de mens hun plannen dwarsbomen of hen de stuipen op het lijf jagen. Denk maar aan de hooiwagen die weggespoeld wordt in bad of de bever wiens dam vernield wordt door de mens. Geniet van een muzikale en visuele reis doorheen de wondere dierenwereld. Een cross-over tussen klassieke muziek, jazz en artistieke videokunst. Er wordt op een originele, vernieuwende en experimentele manier omgesprongen met klassieke muziek.

De liedteksten, geschreven in het Nederlands, creëren een breder doelpubliek. In het klassieke repertoire wordt meestal gezongen in talen zoals Italiaans, Frans, Duits of Engels. Met dit project willen we ‘out of the box’ denken, daarom hebben we gekozen voor het Nederlands, dit maakt het luisteren naar klassieke muziek toegankelijk voor iedereen.

In ‘De mens, een beest!’ wordt door middel van het medium muziek en audiovisuele kunst een maatschappelijk probleem aangekaart waar de laatste tijd zoveel commotie rond is, namelijk milieu en klimaat. Met dit project willen we het publiek aanzetten tot nadenken over de relatie tussen mens en dier. Deze milieubewuste boodschap zit verpakt in een muzikale en visuele reis door de wondere dierenwereld.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker