Field of view - Kevin Trappeniers
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
VRIJDAG
3
DECEMBER

Vrijdag 3 december 2021

Van 20u00 tot 21u10

Field of view - Kevin Trappeniers

Kunstlaan 5

3500 Hasselt

€14

Basistarief: 14,00 €; +65: 14,00 €; -25: 8,00 €; ABO6 : 12,00 €; ABO10 : 11,00 €

In Field of view neemt het publiek onwillekeurig een stelling in. Ze kiezen perspectief en veranderen daardoor de perceptie voor de rest van de groep. Tegelijk distantiëren ze zich onvermoed van wie een ander gezichtsveld koos. De theaterzaal als metafoor voor sociaal gedrag. 

Field of view gaat over het innemen van tegengestelde perspectieven en de mogelijkheid tot het aanvaarden of verzoenen ervan. Een zoektocht naar de imperfectie van onze verbindingen. Kunnen we samenhang versterken in plaats van aan te vallen? Is dat wenselijk of is die imperfectie onze kracht? Hoe kan betekenisvolle co-existentie bereikt worden? Hoe confronteer je jezelf om de ander te kunnen accepteren? En wat betekent samenleven eigenlijk? Treed binnen in een meerstemmig landschap waarin het perspectief van de toeschouwer in vraag wordt gesteld. 

Kevin Trappeniers was al meermaals bij ons te gast. Eerst met het intieme Asymptote (CCHA, 2015), daarna tijdens twee edities van IMPACT: met Ellipsis (CCHA, 2018) en AntennA (CCHA, 2019). Zijn werk valt niet in één hokje onder te brengen, maar bevindt zich ergens op de scheidingslijn tussen theater, dans en beeldende kunst.

Voor Field of view werk Trappeniers samen met geluidkunstenaar Stijn Demeulenaere en auteur en theatermaker Freek Mariën, bekend van theatercollectief Het Kwartier, vorig jaar nog bij ons te zien met MIXTAPE tijdens de eerste editie van de September sessies (CCHA, 2020).

concept & regie Kevin Trappeniers / muziek & bruitage Stijn De Meulenaere / tekst Freek Mariën / © Kevin Trappeniers
kevintrappeniers.be

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker