Project Wolf - Live sessie 10 oktober
Muziek > Concerten
ZATERDAG
10
OKTOBER

Zaterdag 10 oktober 2020

Van 14u30 tot 15u30

Project Wolf - Live sessie 10 oktober

Veemarkt 1

2800 Mechelen

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Project Wolf is een medialab voor en door jongeren (16-25 jaar) in hartje Mechelen. Bij Wolf experimenteren jongeren met tekst, radio, video en fotografie. De radiostudio en videolab zijn een broeihaard voor jong talent.
Jaarlijks voorziet Project Wolf een reeks live-sessies op secret locations in Mechelen. Tijdens zo’n een live-sessie speelt de performer een volledige set. Speciaal voor FESTIVAL K landen vier jonge en beginnende artiesten in enkele Mechelse kerken. Kom luisteren en geniet van de sfeervolle sessies.
De intimiteit van het moment wordt opgenomen en gefilmd door Project Wolf. De opname wordt vervolgens online gezet via de radio, blog of website van Project Wolf.
www.projectwolf.be

De eerste artiest is een tweeëntwintigjarige singer-songwriter. Met zijn gitaar en zeemzoete stem sleurt hij je mee in zijn verhaal. Zijn eerste muzikale stappen zette hij aan het Conservatorium Mechelen. De performer heeft een passie voor akoestische alternatieve pop en laat zijn publiek nostalgisch wegdromen naar warme zomeravonden of winterse haardvuren. Zijn teksten komen recht uit het hart.

Waar: Sint-Pieter- en Paulkerk
Start: 14u30
Prijs: gratis, reserveren niet nodig

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker