Planeet Heist, duurzaam maar niet duur
Lifestyle > Milieu
ZATERDAG
18
SEPTEMBER

Zaterdag 18 september 2021

Van 19u00 tot 22u00

Planeet Heist, duurzaam maar niet duur

Cultuurplein 1

2220 Heist-op-den-Berg

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Normaal gesproken was er op deze dag voorzien dat we in Heist onze eerste Heistse duurzame dag zouden organiseren. Het was de bedoeling om een groot evenement te organiseren rond duurzaamheid met als naam ‘Planeet Heist’. Vermits er enorm veel voorbereidingen aan vooraf gaan, waar we eigenlijk al maanden geleden mee moesten gestart zijn, wisten we niet of we dit mochten en konden organiseren.

Daarom wordt de editie 2021 een afgeslankte versie met als hoofdbrok een lezing in het Cultuurcentrum Zwaneberg van Pieter Boussemaere. Hij vertelt je uit zijn jongste boek welke 10 klimaatacties daadwerkelijk helpen.

Daarnaast komt er in de inkomhal een grote stand met informatie over de duurzame initiatieven die we in Heist al hebben. Ondertussen hebben we er toch al 50 op deze website verzameld. Kitty Van Parys zal je met raad en daad wegwijs maken in de vele keuzemogelijkheden. Er zullen flyers klaarliggen zodat je naderhand makkelijk contact kan opnemen met jouw favoriete duurzame initiatieven.

Tijdens de week van de duurzame mobiliteit vindt ook de prijsuitreiking plaats van de Heistse tuinwedstrijd. Het hoofddoel van deze wedstrijd is het opwaarderen van het straatbeeld door tuin- en gevelaanleg en het verhogen van de biodiversiteit van private tuinen.

De gemeente Heist-op-den-Berg, Pieter Boussemaere, alle duurzame partners op deze website en de vereniging Duurzame Heistenaars zelf, nodigen jullie van harte uit voor deze gezellige en inspiratievolle avond. En dat dit een voorbode mag zijn voor een groots evenement in 2022, met de eerste echt Planeet Heist “Niet duur, wel duurzaam”.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker