Vorming veilig online: sociale media
Opleidingen & Workshops
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Dinsdag 18 februari 2020 (van 20u00 tot 22u00)

/

Vorming veilig online: sociale media

Stationstraat

9810 Nazareth

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Heel wat jongeren zijn bijna continu bezig met online sociaal contact. Ze chatten, klikken, taggen en swipen. Maar wat ken jij als ouder ervan? Zijn Messenger, Snapchat, Instagram, TikTok en Skype allesbehalve dagelijkse kost voor jou? Hoe zit het met online reputaties, wat doen sociale media met je gezin en hoe kun je grenzen stellen? Deze sessie staat garant voor een grondige input van informatie, tips en inspiratie.

Tijdens de vorming ‘Veilig online, Sociale media’ krijgen ouders zicht op het mediagebruik van jongeren. In videogetuigenissen komen kinderen, jongeren, ouders en/of experts aan het woord. De vorming is interactief opgebouwd met onder meer een quiz en een stellingenspel. Hierbij worden er heel wat concrete tips aangereikt. Deze vorming is voor ouders en gaat over het mediagebruik en gedrag van kinderen van 6 tot 16 jaar.

Veilig online is een initiatief van Gezinsbond en Child Focus en wordt georganiseerd in samenwerking met Huis van het Kind Nazareth, Drugpunt Schelde – Leie en Gezinsbond Nazareth. de vorming is gratis, maar inschrijven is verplicht.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker