Hugo Matthysen, Ronny Mosuse en Aram van Ballaert spelen 'Het Best of Hugo...
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 14 oktober 2021 (van 20u00 tot 23u30)

/

Hugo Matthysen, Ronny Mosuse en Aram van Ballaert  spelen

Achter d'Hoven 15

2990 Wuustwezel

€20

Basistarief: 20,00 €

De lockdown was voor Hugo Matthysen een mooie kans om wat orde te scheppen in zijn onoverzichtelijke repertoire. Na Hugo Matthysen en de Bomen is hij immers liederen blijven schrijven, voor toneelstukken, televisieprogramma’s, voor derden, en vooral: voor zijn plezier.
Uit die merkwaardige catalogus werd een fraaie setlist geplukt voor het trio met de fonkelende naam Matthysen, Mosuse & Van Ballaert. De musici werken al jaren samen in de beroemde Clement Peerens Explosition, maar nu zal het er iets beschaafder aan toe gaan. U moet dus niet bang zijn, er zal geen half woord Antwerps te horen zijn.
Tussendoor wordt er wel eens wat verteld waar u na lang nadenken misschien wel een touw aan kan vastknopen. M, M & VB brengen een afwisselend programma vol zang en dans, waarbij de dans wordt vervangen door de zang, en de zang door het gesproken woord, en dat gesproken wordt vervolgens op muziek gezet. Kunt u nog volgen? Nee? Een handleiding is verkrijgbaar.
PS 1 Wat het eventuele meezingen betreft, wij gebruiken niet de concert pitch van 440 Hz die u gewend bent van klassieke concerten. Wij houden het bij de in de populaire muziek gangbare A=440Hz.

Organisatie: Curieus Wuustwezel vzw, in samenwerking met Club Bokal

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker