Painting Nights #5: STORMKOP
Evenementen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 27 augustus 2021 (van 17u30 tot 22u00)

/

Painting Nights #5: STORMKOP

Droogdokkenweg 4

2030 Antwerpen

€15

Basistarief: 15,00 €

Painting Nights #5 – Schilderen in de Antwerpse droogdokken
i.s.m. STORMKOP
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
WANNEER: vrijdag 27 augustus van 17u30 tot 22u00
WAAR: Droogdokkenweg 4, 2030 Antwerpen
PRIJS: 15 euro (inbegrepen: twee drankjes, een kleine hap bereid door de volkskeuken van Stormkop, schildersezel ter beschikking, een docent die je tips geeft als je dat wenst en schilderplezier op een unieke locatie)
TICKETS: https://bit.ly/2Ugwts7
Tickets kunnen tot 7 dagen voor het event geannuleerd worden.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Painting Nights is jouw schildersatelier voor één avond op een bijzondere plek. Nu we eindelijk terug samen kunnen schilderen, trekken we er deze zomer graag op uit. Kom je mee schilderen bij zonsondergang?
De zomereditie van Painting Nights gaat door op vrijdag 27 augustus in de Droogdokken van de Antwerpse haven. We zetten onze schildersezels op bij Stormkop, een creatieve en bijzondere plek in een industriële omgeving die maritiem erfgoed ademt.
Laat tijdens deze artistieke expeditie de ontdekkingsreiziger in je los en gooi je anker uit in deze scheepswerf, met zicht op grootse oude schepen en het hypermoderne Havenhuis. Turend naar de haven heb je een hele avond de tijd om te schilderen in open lucht, tot de schemering valt. Voor alle duidelijkheid: we gaan die avond niet varen, de beste stuurlui staan zoals altijd aan wal. Het resultaat van je werk is bovendien niet belangrijk: bij Painting Nights primeert het schilderplezier op een inspirerende plek. Een docent navigeert je, als je dat wenst, door de avond en staat klaar met feedback en goede raad.
Painting Nights #5 gaat door in veilige omstandigheden: we vertoeven op een gigantische openluchtsite waar we de social distancing regels makkelijk kunnen toepassen. We houden de maatregelen in de gaten en sturen onze koers bij als dat nodig is. We brengen ingeschreven deelnemers tijdig op de hoogte en zorgen in geval van annulatie voor een terugbetaling. Zelf annuleren? Dat kan met terugbetaling tot en met vrijdag 22 augustus.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker