mindfulness - gratis kennismaking ONLINE
Opleidingen & Workshops > Gezondheid & Sport
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 26 februari 2021 (van 16u00 tot 17u30)

/

mindfulness - gratis kennismaking ONLINE

Frederik Burvenichstraat 156

9050 Gentbrugge (Gent)

GRATIS

Kom gratis en vrijblijvend kennis maken met mindfulness! We praten over wat het is en niet is en we beoefenen het samen onder de begeleiding van een gecertificeerd boeddhistische mindfulness trainer.We laten je kennis maken met de specifieke breathworks benadering tot mindfulness bij ziekte en pijn - en we exploreren onze benadering bij stress.Wel even inschrijven voor

Mindfulness is een toestand waarin je met aandacht aanwezig bent in de gevoelde ervaring van het huidige moment. Je merkt duidelijk gedachten, fysieke ervaringen, emoties en gebeurtenissen op zonder te reageren volgens vaste gewoontes of op een automatische manier. Dit betekent dat je keuzes kan maken over hoe je met de dingen omgaat en een rijk en vervullend leven kan leiden, ook al ervaar je moeilijke omstandigheden.

Breathworks.be biedt mindfulness trainingen aan. Een kennismakingsmoment is ideale manier op kennis te maken met mindfulness en met de specifieke Breathworks benadering tot mindfulness bij ziekte, pijn en stress.

Breathworks biedt cursussen die specifiek gericht zijn op mensen met een chronische ziekte of pijn - de cursus 'gelukkig leven met ziekte en pijn'.
Breathworks biedt ook cursussen voor mensen die te kampen hebben met allerlei vormen van stress - de cursus 'gelukkig leven met stress'.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker