Gratis online infosessie: Kringlooptuinieren in een veranderend klimaat
Opleidingen & Workshops
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 6 mei 2021 (van 19u00 tot 20u30)

/

Gratis online infosessie: Kringlooptuinieren in een veranderend klimaat

Zoom

3012 Wilsele (Leuven)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Inschrijven is verplicht en kan via volgende link: https://www.ecowerf.be/afval-verminderen-in-huis-en-tuin-gratis-online-infosessies-0

Info over de sessie: Ons klimaat en onze leefomgeving wijzigen. Dat merk je aan heel wat grote en kleine dingen: grondwaterstand in je tuin, de jaarlijks weerkerende extreme zomertemperaturen, extreme buien en onweders en het steeds meer opduiken van plantenziekten, exoten en invasieve soorten. Tuinieren is niet meer zo eenvoudig als pakweg 20 jaar geleden. Je kan je kringlooptuin met een paar eenvoudige ingrepen wapenen tegen al dat natuurgeweld. Je tuin ondervindt invloed van het klimaat, maar hoe je jouw tuin inricht, heeft ook impact op het klimaat in jouw buurt en straat. Hoe meer klimaatvriendelijke tuinen we inrichten, des te beter dit is voor het klimaat in onze dorpen en steden..

Deelnemen aan deze sessie is gratis en wordt aangeboden aan alle inwoners van Begijnendijk, Bekkevoort, Bertem, Bierbeek, Boortmeerbeek, Boutersem, Geetbets, Glabbeek, Haacht, Herent, Hoegaarden, Holsbeek, Huldenberg, Keerbergen, Kortenaken, Kortenberg, Landen, Leuven, Linter, Lubbeek, Oud-heverlee, Rotselaar, Scherpenheuvel-Zichem, Tielt-Winge, Tienen, Tremelo en Zoutleeuw.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker