Destelheide Sessions #3
Kunst & Cultuur > Tentoonstellingen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 11 juni 2021 (van 19u30 tot 22u00)

/

Destelheide Sessions #3

Destelheidestraat 66

1653 Dworp

€15

Basistarief: 15,00 €

Destelheide presenteert de Destelheide Sessions #3 live!
Met School is Cool, Lisa Da Boit, Yousra Dahry, Lies Gallez, Belo Fanck.

Op 11 juni palmen de 'Globe Aromas' Destelheide in. Muzikant Belo Fanck repeteert als Artiest in Huis in Destelheide. Proef als eerste mee van een voorsmaakje van zijn nieuwe album ‘Belo Dia’. Danseres en choreografe Lisa Da Boit (Companie Giolisa, Ultima Vez) herneemt haar geëngageerde solo ‘Hands like somebody elses's’, met muziek van niemand minder dan Kate Tempest. De slam poetry van de Brusselse ‘Islamitische feministe’ Yousra Dahry, die eveneens als AiH werkt aan haar eerste solovoorstelling, sluit hier naadloos bij aan. Als lerares voor anderstalige nieuwkomers sprokkelt Lies Gallez samen met ons woorden. Haar debuut ‘Het water vangen’ krijgt lovende kritieken. Tot slot gooien we de poorten van De Put -eindelijk opnieuw- wagenwijd open samen met Johannes Genard en zijn companen van School is Cool.

Destelheide Sessions #3 zijn een samenwerking met Globe Aroma, een Brusselse organisatie die nieuwkomers alle kansen geeft om zich artistiek te ontplooien. Een waardevolle missie die heel sterk tegen die van Destelheide aanleunt, en die we dus met alle plezier ondersteunen.

Kom je vrijdagavond 11 juni in jouw bubbel genieten van een gevarieerde kunstenavond in Zaal De Put, dan zorgt Destelheide er uiteraard voor dat alles nog steeds op en top coronaproof wordt georganiseerd.

PROGRAMMA

18.30u: deuren open
Geniet van de nieuwe internationale groepstentoonstelling Cascade :
met Ephameron, Siemen Van Gaubergen, Louis Reith (NL) en de New Yorkse Cortney Cassidy. Tijdens hun residentie dachten zij veertien dagen lang na over concepten als fontein, vruchtwater en golfbeweging. Door performance, tekst en beeld met elkaar te verbinden komen ze tot verrassende resultaten.

19.30u: aanvang Destelheide Sessions
// Spoken word: Lies Gallez & Yousra Dahry (FR)
// Dans: Lisa Da Boit
// Muziek: Belo Fanck & School is Cool

Ontdek al dit talent live tijdens DHS#3!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker