Tussen 2 Lijnen met Erwin Mortier - De Onbevlekte
Kunst & Cultuur > Lezingen & Debatten
ZATERDAG
14
NOVEMBER

Zaterdag 14 november 2020

Van 14u00 tot 16u00

Tussen 2 Lijnen met Erwin Mortier - De Onbevlekte

Kunstlaan 5

3500 Hasselt

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

In het voorjaar van 2020 verscheen de roman 'De onbevlekte', het langverwachte vervolg op Erwin Mortiers' bekroonde debuutroman 'Marcel'. We zijn blij dat we zijn lezing hebben kunnen verplaatsen naar een nieuwe datum!
In 'De onbevlekte' keert Marcel terug naar huis in een laatste poging het verzwegen verleden te doorbreken en uit te vinden waarom hij de naam draagt van zijn aan het oostfront gestorven grootoom. Mortiers vervolg op zijn veelgeprezen en prijswinnende debuutroman 'Marcel' is andermaal een donker familieverhaal, waarin de Vlaamse klei nietsontziend wordt omgewoeld om het duistere verleden aan het licht te brengen. Dit doet Mortier op weergaloze wijze, in zijn verfijnde, suggestieve stijl, waarin geen woord, geen letter, geen komma op de verkeerde plek staat en het wemelt van de trefzekere beelden.
Met deze langverwachte, nieuwe roman over de complexiteit van liefhebben bevestigt Erwin Mortier eens te meer tot de absolute topklasse van de Nederlandstalige literatuur te behoren.
Deze lezing is een verplaatsing van 25.04.20 en gaat omwille van de veiligheidsmaatregels door in het CCHA en NIET in de bibliotheek.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker