AFGELAST: Codeer je kleuters
Opleidingen & Workshops
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 29 mei 2020 (van 14u00 tot 16u30)

/

AFGELAST: Codeer je kleuters

Grote Markt 3

3300 Tienen

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Deze workshop is specifiek bedoeld voor kleuterleid(st)ers, zorgleerkrachten en directeurs van kleuterscholen die aan de slag willen met ‘computationele vaardigheden’ voor kleuters.

We starten met een algemene situering van 21ste eeuwse competenties, computationeel denken en codeervaardigheden, om vervolgens een breed aanbod van educatieve robotjes, apps en sites te belichten. Afsluiten doen we met een aantal ‘unplugged activities’: codeerspelletjes die je direct in je kleuterklas kan gebruiken en waarvoor je geen computer of tablet nodig hebt. Voorkennis bij de deelnemers is niet nodig!

Deze sessie wordt gegeven door docenten van Odisee Hogeschool in het kader van het CodesCool Junior-project. Meer info: www.codescooljr.be

Er kunnen maximum 2 personen van één kleuterschool (vestigingsplaats) inschrijven. Zo willen we de kans geven aan zoveel mogelijk scholen om deel te nemen.

Deelname is gratis, een vormingsattest wordt voorzien.
Min. 15 en max. 25 deelnemers.
Er is een inschrijflimiet van 2 personen per kleuterschool (vestigingsplaats). Zij zijn dan de ambassadeurs om de inhouden verder in het team uit te dragen. Inschrijven kan via https://forms.gle/byjRWL3y4MeP9Sup8
Plaats: Bibliotheek Tienen, Grote Markt 3 in Tienen

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker