De grote wederopbouwquiz
Evenementen > Quiz & Spel
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 26 november 2020 (van 19u30 tot 22u30)

/

De grote wederopbouwquiz

Reningelststraat 35

8956 Kemmel (Heuvelland)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Quiztime!!!
Denk je alles te weten over je streek? En kent de wederopbouw na de eerste wereldoorlog geen geheimen voor jou? Doe dan mee aan de grote wederopbouwquiz en ga samen met jouw team (max. 4 personen) de geschiedenisboeken in als grootste wederopbouwkenners van de westhoek! Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt.

Deze kwis kadert in de werking van onze tentoonstelling Café Pax. Deze tentoonstelling kan je bezoeken in het bezoekerscentrum te Kemmel.
Met Café Pax roepen we de sfeer van het leven in voorlopige woningen opnieuw op. De zolderverdieping van het bezoekerscentrum verandert in een cafébarak waarin dorpelingen je meenemen door de streek zoals zij er vlak na de Eerste Wereldoorlog uitzag. Niet alleen herstelde het lokale gemeenschapsleven zich snel, ook toeristen vonden snel de weg terug naar de heuvels van de Zuidelijke Westhoek. Bezoekers, teruggekeerden en nieuwkomers troffen elkaar op café!Deze tentoonstelling kadert in het streekproject Feniks2020, dat de wederopbouw in de Westhoek van 100 jaar geleden opnieuw tot leven brengt. Ontdek het volledige aanbod tentoonstellingen en publieksevenementen op www.feniks2020.be
Inschrijven via [email protected]

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker