De Hoopcirkel Project
Evenementen
ZONDAG
20
JUNI

Zondag 20 juni 2021

Di 1 juni 2021 - Wo 30 juni 2021

Geen tijdstip beschikbaar

De Hoopcirkel Project

nvt

1000 Brussel

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

De Covid-beperkingen hebben gemeenschappen geïsoleerd en minder sociaal verbonden gemaakt. De Hoopcirkel project creëert een intergenerationeel en intercultureel platform waar herinneringen en verhalen worden gedeeld.
Verhalen vertellen, vooral rond maaltijden, is een geweldige manier om relaties op te bouwen en te onderhouden, te inspireren, aan te moedigen en wijsheid door te geven tussen generaties.
Het 'verhaal op een bord' stelt mensen in staat hun verhaal te vertellen aan de hand van een bord naar keuze. Het verhaal kan gaan over het bord zelf, het eten op het bord of het belang en de betekenis van het bord tijdens de Covid-pandemie en de lockdown.
Kinderen zullen ook schetsen maken van hun favoriete eten of verhalen vertellen over hun favoriete maaltijden tijdens de lockdown.
We verzamelen ook verhalen van de oudere generatie, waarbij de nadruk ligt op hun herinneringen aan veerkracht en moed.
Het doel is te laten zien dat de mensheid altijd met verschillende uitdagingen zal worden geconfronteerd, die door de natuur, de mens of door ongelukken kunnen worden veroorzaakt, maar dat zij toch kan overleven en gedijen.
We willen mensen aanmoedigen om hun hoop levend te houden door te laten zien dat mensen niet alleen staan in hun ervaringen en uitdagingen kunnen overwinnen.
U kunt uw verhalen sturen naar [email protected]

Gesproken talen : Nederlands

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker