SLOTBARBECUE met optredens van KURT BURGELMAN (Biezebaaze), GLENN THIENPONT &...
Eten & Drinken
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 25 juli 2021 (van 17u30 tot 22u30)

/

SLOTBARBECUE met optredens van KURT BURGELMAN (Biezebaaze), GLENN THIENPONT &...

Grovermansdreef 38

9940 Evergem

€25

Basistarief: 25,00 €

Een barbecue gaat er altijd in tijdens de zomermaanden! Vanaf 17u30 kan iedereen zich tegoed doen aan de delicatessen! We voorzien 5 stukken vlees per persoon, met een krans aan verse groenten en heerlijke sausen! Ben je wat later? Geen probleem: aansluiten bij de maaltijd kan tot 19u.

Vanaf ongeveer 19u30 start ons muzikaal avondprogramma met de Gentse zanger GLENN THIENPONT: graag geziene gast bij Ment TV en volop bouwend aan zijn carrière als Vlaams idool. Daarna krijgen we PATRICK MORENO op het podium, een lokale held met een repertoire van super bekende crooners en Nederlandstalige meezingers. Tot slot van de avond, niemand minder dan KURT BURGELMAN, zanger van het wereldbefaamde BIEZEBAAZE die van de lock-down gebruik maakte om een resem aan nieuwe nummers te schrijven... De klassiekers zoals 'Loetsebollekezoetse' zullen uiteraard niet ontbreken. Gents TOP amusement!

200 beschikbare plaatsen. Reservatie noodzakelijk in functie van corona-maatregelen en veiligheid. Na de optredens blijft de bar open tot het toegestane uur.

DEZE ACTIVITEIT MAAKT DEEL UIT VAN ONS ZOMERPROGRAMMA 2021. VOOR INFO OVER NOG VEEL MEER ANDERE ACTIVITEITEN BEZOEK ONZE WEBSITE: www.deburggrave.be

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker