Ben jij een sporter met beperking? Neem deel aan de G-indoor athletics!
Sport
ZONDAG
13
DECEMBER

Zondag 13 december 2020

Van 12u30 tot 17u30

Ben jij een sporter met beperking? Neem deel aan de G-indoor athletics!

Zuiderlaan 14

9000 Gent

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Personen met een fysieke, visuele, auditieve, mentale of psychische handicap kunnen deelnemen aan dit fantastisch evenement! Twee héél bijzondere mensen komen onze atleten aanmoedigen. Balthazar Boma en Markske van FC De Kampioenen! Je kan met hen op de foto en ontvangt een gesigneerde herinneringskaart.


Je hebt een competitief luik (Open BK - ook voor niet-aangeslotenen). Wil je je eens testen op de 60m, in het kogelstoten, het verspringen, …? Aarzel niet en schrijf je in!
Als je niet kan deelnemen door je beperking, hebben we een recreatief gedeelte. Daar bieden we leuke beweegactiviteiten met interactieve muur, dans, opblaasstructuren, … aan.

Deelname aan deze events is gratis, supporteres zijn welkom! Met een drankje in de kantine kan je de vele activiteiten volgen. Zowel de topsporthal als de naastliggende sporthal én de kantine zijn toegankelijk voor rolstoelgebonden personen.

Iedereen die wenst deel te nemen aan de sporten moet inschrijven voor maandag 7 december – 12 uur. Ben je aangesloten bij een atletiekvereniging? Dan schrijf je in via je clubsecretaris. Ben je niet aangesloten bij een atletiekvereniging? Dan schrijf je in via Paula.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker