Kamermuziek: Schuberts Octet
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 19 september 2021 (van 15u00 tot 17u00)

/

Kamermuziek: Schuberts Octet

Kammenstraat 81

2000 Antwerpen

€19

Basistarief: 19,00 €

Met Beethovens populaire Septet in het achterhoofd begon Franz Schubert aan zijn grootse Octet in F. Het was een inspiratievolle tijd voor Schubert, want hij voltooide het stuk tegelijk met andere parels als de strijkkwartetten Rosamunde en Der Tod und das Mädchen. Met dit haast orkestraal klinkende werk bereidde hij zich voor op zijn Negende symfonie, en leverde hij tegelijkertijd een meesterlijk octet af, waarin plaats is voor zowel kamermuzikale intimiteit als symfonische monumentaliteit.

---

Kom gerust genieten bij Antwerp Symphony
Het Antwerp Symphony Orchestra zet de veiligheid en de gezondheid van zijn publiek en zijn medewerkers op de eerste plaats en volgt de richtlijnen van de overheid nauwgezet op. De toegang tot onze concerten is daarom enkel mogelijk op vertoon van een Covid Safe Ticket en je identiteitskaart of een ander bewijs van identiteit (+12 jaar).

Daarom vragen we bij de ingang van onze concerten naar jouw Covid Safe Ticket (CST). Je beschikt over een CST als je minstens twee weken volledig bent gevaccineerd, een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden hebt, een PCR-test hebt laten afnemen met een negatief resultaat (dag van de test plus twee dagen) of een snelle antigeentest hebt laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat (dag van de test plus één dag).

We houden steeds rekening met de geldende maatregelen. Alle info vind je terug op www.antwerpso.be/gerustgenieten

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker