Raven Ruëll & Bruno Vanden Broecke/KVS // Ouder Kind - GEANNULEERD
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
WOENSDAG
24
FEBRUARI

Woensdag 24 februari 2021

Van 20u00 tot 20u00

Raven Ruëll & Bruno Vanden Broecke/KVS // Ouder Kind - GEANNULEERD

Molenstraat 51

9300 Aalst

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

20 jaar vriendschap, 10 voorstellingen

‘Ouder Kind’ is de tiende voorstelling die Bruno Vanden Broecke en Raven Ruëll samen maken. Een ode aan hun oprechte vriendschap, met aandacht voor de kleine en onverbrekelijke kantjes. 
‘De helft van onze wandeling is terugkeren op onze schreden.’ Uit ‘Walden’ van Henry David Thoreau. Ik ben dat nooit vergeten. Wij verliezen ons niet meer. We kunnen niet meer verloren lopen. De GPS maakt dat onmogelijk. Het gevoel van verloren te zijn, zijn we verloren. En doordat ge u niet kunt verliezen, kunt ge ook niets ontdekken.


‘Het resultaat is een stuk waarin feit en fictie door elkaar lopen, en je een intens beeld krijgt van de band tussen acteur en regisseur.’ (Klara)

‘Die uitstekende balans tussen intimiteit en theatraliteit, intellectuele diepgang en relativerende humor is de sterkte van dit prima geacteerde duet.’ (De Standaard)

‘Bruno Vanden Broecke en Raven Ruëll onderzoeken elkaars kleine kantjes met een oprechtheid die echte vriendschap kenmerkt.’ (De Morgen)Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker