REPAIR is THE FUTURE conference
Kunst & Cultuur
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 27 maart 2020 (van 9u30 tot 17u00)

/

REPAIR is THE FUTURE conference

Muntstraat 1

3000 Leuven

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

WORDT UITGESTELD VANWEGE CORONAVIRUS

Om de transitie naar een duurzame, circulaire economie te maken, zijn investeringen in repareren en repareerbaarheid onontbeerlijk. De levensduur van producten verlengen is immers de meest efficiënte manier om ons gebruik van grondstoffen en onze afvalproductie te reduceren. Welke inspanningen zijn nodig om de repareerbaarheid van producten te verbeteren? Hoe versterken we de reparatiesector? Welke rol kunnen burgerverenigingen, herstellers, beleidsmakers, producenten, retailers... opnemen in dat verhaal? De conferentie 'REPAIR is THE FUTURE' zoekt sterke antwoorden.
Verwacht: bevindingen uit Het Grote Repareeronderzoek, inzichten van experten circulaire economie en herstellen uit binnen- en buitenland, een vooruitblik op de reparatiesector van de toekomst!
Een initiatief van Netwerk Bewust Verbruiken en Repair&Share / Met steun van Vlaanderen Circulair, de Vlaamse Overheid en de Europese Unie i.h.k.v. het Interreg Noord-West Europa-project SHAREPAIR / Partners: Cera, KU Leuven, Stad Leuven, Maakbaar Leuven, Vito, Test Aankoop, Repair Together, The Restart Project, iFixit, HOP

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker